PORTEFØLJE

VÅRE MEST SPENNENDE PROSJEKTER

GULSET FADES

Gulset Fades representerer mer enn bare en frisørsalong; det er en livsstil og en bevegelse inspirert av den unge, ambisiøse frisøren som søker etter mening i en verden full av utfordringer. Gulset Fades har raskt etablert seg som et samlingspunkt i lokalsamfunnet. Deres engasjement for kvalitet, innovasjon, og personlig uttrykk gjennomsyrer alt de gjør, fra den nøye utvalgte stilen på fades de tilbyr til den varme, innbydende atmosfæren i salongen. 

Ved å kombinere ekspertise med en lidenskap for å forme og forbedre kundenes utseende, står Gulset Fades for mer enn bare en tjeneste; de er en kraft for positiv forandring i hver enkelts liv de berører.

NRK REPORTASJE AV GULSET FADES

ØNSKET OM NOE NYTT

I en verden hvor førsteinntrykk ofte formidles digitalt, forsto Gulset Fades viktigheten av å ha en nettside som ikke bare var funksjonell, men som også genuint reflekterte deres unike identitet og verdier. Etter å ha operert med en nettside som hadde tjent dem vel over tid, vokste det frem et ønske om fornyelse – et behov for en digital tilstedeværelse som kunne fange essensen av det Gulset Fades står for; innovasjon, kvalitet, og et personlig preg.

De ønsket en nettside som kunne puste liv i deres merkevare, en som kunne fungere som en digital forlengelse av deres fysiske salong – varm, innbydende, og med en umiskjennelig følelse av fellesskap.

I tett samarbeid med Gulset Fades, dykket vi ned i hjertet av hva de ønsket å formidle gjennom sin nye nettside. Vi utforsket nøkkelaspekter av deres merkevare, fra den kunstneriske tilnærmingen til frisørhåndverket til deres dedikasjon til kundetilfredshet. Gjennom en prosess av kreativ samhandling, brainstorming, og nøye planlegging, klarte vi sammen å destillere essensen av Gulset Fades til en frisk, moderne nettside som ikke bare møtte deres ønsker, men også overgikk forventningene.

Den nye nettsiden er et vitnesbyrd om Gulset Fades’ reise og vekst, et symbol på deres evige streben etter å fornye seg selv og tilby sine kunder det ypperste innen frisørtjenester. Med et design som er like friskt og innbydende som atmosfæren i salongen deres, har vi sammen skapt en plattform som ikke bare viser frem deres ekspertise og kreativitet, men som også inviterer kunder til å bli en del av Gulset Fades’ unike verden.

VÅGSLANDVÅPEN

BAKGRUNN

Vågslandvåpen er en familiedrevet børsjemakervirksomhet med en lang historie i å levere kvalitetsutstyr og tjenester til jaktentusiaster. Med et sterkt fokus på håndverk og kvalitet, har butikken etablert seg som en pålitelig kilde for jegere som forbereder seg til jaktsesongen hvert år. Deres tilbud omfatter alt fra vedlikehold og reparasjon av våpen til tilpasning og testing på deres egen skytebane. Butikken tar stolthet i å sikre at hver kunde forlater med utstyr som ikke bare er i topp stand, men som også er optimalt tilpasset deres individuelle behov.

Vågslandvåpen forstod viktigheten av en digital tilstedeværelse som kunne gjenspeile deres engasjement for kvalitet og service. De ønsket en nettside hvor potensielle kunder kunne lære mer om dem, utforske deres tjenester, og føle seg trygge på å velge Vågslandvåpen for deres jaktforberedelser. Målet var å skape en plattform som ikke bare var informativ, men som også viste frem dybden av deres kunnskap og lidenskap for jakt og våpenhåndverk.

I utviklingen av den nye nettsiden, var det en prioritert oppgave å presentere Vågslandvåpen på en måte som var både informativ og tilgjengelig. Nettstedet ble designet for å være brukervennlig, med klare seksjoner som dekker de ulike tjenestene de tilbyr, fra våpenvedlikehold til skytebanetesting. I tillegg ble det lagt vekt på å formidle familiebedriftens verdier og tradisjoner, ettersom dette er kjernen i deres virksomhet og det som skiller dem fra konkurrentene.

Resultatet er en nettside som fungerer som et første møtepunkt mellom Vågslandvåpen og deres kunder. Den gir besøkende en følelse av butikkens atmosfære og ekspertise, samtidig som den tilbyr praktisk informasjon som gjør det enklere for kunder å planlegge et besøk. Dette digitale vinduet inn i Vågslandvåpen sitt univers understreker deres engasjement for kvalitet, tradisjon, og tilpassede løsninger for hver jeger som stoler på dem med sine jaktforberedelser.